Viorel Moldovan i-a refuzat pe câini: Tehnicianul nu vrea să antreneze în 'Groapă'

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 30-07-2019 17:42

Viorel Moldovan (47 de ani) nu vine la Dinamo! Oficialii Chindiei Târgovişte ar fi discutat cu patronul Ionuţ Negoiţă termenii financiari ai cedării antrenorului, dar acesta din urmă nu i-ar fi acceptat, potrivit Mediafax.

Citește și: Marian Godină îl umilește pe un fost șef din poliție: ‘Începând de azi îi voi arăta pe toți care fac de râs această meserie’

Potrivit telekomsport.ro, actualul club al lui Moldovan a cerut 45.000 de euro pentru a-l lăsa să plece, prelungirea împrumutului lui Mihai Neicuţescu până la la finalul sezonului, dar şi 20% dintr-un viitor tranfer al jucătorului. Dinamo caută cu disperare un antrenor după problemele de sănătate avute de Eugen Neagoe, iar pe lista bucureştenilor s-a aflat şi Viorel Moldovan. Înainte de meciul cu Craiova, Chindia a anunţat că fostul internaţional va rămâne la Târgovişte, însă Moldovan a lăsat de înţeles că şi-ar dori o nouă provocare la Dinamo, iar totul depinde de hotărârea conducerii. Acum, oficialii clubului promovat în acest sezon în Liga 1 au intrat la negocieri cu Ionuţ Negoiţă, dar acesta a considerat că pretenţiile sunt exagerate şi nu poate să le îndeplinească.

Citește și: BOMBĂ Gheorghe Dincă a fost AUDIAT la Craiova pentru o a TREIA victimă -Telefonul ei a fost găsit în locuinţa criminalului

"N-aş vrea să discut subiectul Dinamo. Sunt antrenorul Chindiei. Atât şi nimic mai mult. Eu cred că Dinamo atrage indiferent de situaţie foarte mulţi antrenori, e un "challenge" (n. red. - provocare) interesant, dar alte comentarii nu vreau să fac. N-am discutat cu jucătorii de acest aspect. Întrebaţi conducerea (n. red. - dacă voi fi pe bancă cu CFR)", declara Moldovan în urmă cu câteva zile.