Avocatul familiei Luizei descrie casa groazei: Pute totul a cadavru, iese mirosul din pereți, din pământ

Autor: Ionel Dancu
Publicat: 06-08-2019 13:37
Actualizat: 07-08-2019 08:33

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat marti la Digi24 că în casa lui Gheorghe Dincă miroase peste tot a cadavru:

  • „Pute totul a cadavru. Nu vorbesc numai despre subsol. Această casă, în integralitatea ei, mai ales parterul, inclusiv curtea, inclusiv acea încăpere unde a ținut fetele, cu patul acela de fier înfiorător, miroase totul a cadavru. Și din pământ iese mirosul
  • Este un dezastru total, ca o explozie într-un atelier auto din care cineva a venit să și răscolească și să fure de acolo. Încăperea aceea este numai un pat de fier foarte gros, montat, ancorat în perete.
  • Este absolut înfiorător, un dezastru organizat, miroase peste tot. Nu miroase numai în încăpere, mirosul iese din pământ, din subsol, din camera aceea, din pereți, miroase a cadavru peste tot”
Marți dimineață, anchetatorii au reluat verificările la locuința lui Gheorghe Dincă, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere. La verificări asistă și Gheorghe Dincă. Alți anchetatori au mers, însoțiți de un câine de urme, la pădurea de la marginea Caracalului, unde luni s-a găsit un sac cu oase și cenușă.
Citește și: Scenariu în laboratoarele dreptei: turul I la prezidențiale deschide ușa pentru o alianță de amploare .

Luni, procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase și cenușă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că și-a ascuns urmele. Ucigașul susținea că este vorba despre rămășițele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeași zi în care a sechestrat-o.

Din declarațiile lui Gheorghe Dincă, resturile umane ar fi ale Luizei Melencu, fata de 18 ani dispărută în luna aprilie 2019, iar crima a avut loc în aceeași zi în care fata a fost sechestrată. Inițial, Dincă a spus că a aruncat trupul în Olt, iar apoi în Dunăre. Acum a revenit și a indicat pădurea de lângă Caracal.

Legat de uciderea Luizei, Dincă susține acum că a folosit aceeași metodă ca și în cazul Alexandrei, adică ucidere și ardere a cadavrului.

Gheorghe Dincă nu știe ale cui sunt osemintele descoperite luni în pădurea de lângă Caracal, declara avocatul familiei Luizei Melencu. Potrivit lui Tonel Pop, Dincă localizează fetele după perioadele anului.