Simona Halep și Leylah Fernandez au fost eliminate în primul tur al probei de dublu de la Toronto

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 06-08-2019 22:26

Cuplul format din Simona Halep și Leylah Annie Fernandez a fost eliminat, marți seară, în primul tur al turneului de dublu de la Toronto. Cele două au fost învinse de Nicole Melichar și Kvete Peschke, scor 6-1, 3-6, 5-10, anunță MEDIAFAX.

Halep și coechipiera sa de doar 16 ani au câștigat rapid primul set, scor 6-1, după doar 22 de minute.

Citește și: Silviu Mănăstire pune tunurile pe USR-PLUS! Ce are în comun Alianța 2020 cu partidul lui Gabriel Oprea

Melichar și Peschke, cotate cu șansa a șaptea de a câștiga întrecerea, au revenit în actul secund și s-au impus cu 6-3, astfel că meciul a intrat în super tie-break. Adversarele lui Halep și Fernandez au luat un avans considerabil încă de la început și au închis partida cu scorul de 10-5, după o oră și șase minute.

A fost pentru prima oară când Simona Halep face pereche la dublu cu canadianca de 16 ani Leylah Annie Fernandez, clasată pe locul 260 în ierarhia WTA la simplu.

Citește și: Ieșire scandaloasă a unui fost candidat USR, în legătură cu cazul de la Galați: ‘Panarama aia mică și-a tras-o până a rupt-o ăla’

Simona Halep va începe cursa pentru apărarea turneului de la Toronto, la simplu, miercuri, în turul secund urmând să o întâlnească pe americanca Jennifer Brady (76 WTA).