Gălățean reţinut după ce a încălcat un ordin de protecţie

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 08-08-2019 18:55

Un bărbat de 36 ani din judeţul Galaţi a fost reţinut pe bază de ordonanţă după ce a încălcat un ordin de protecţie, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Postului de Poliţie Nămoloasa au fost sesizaţi de o femeie, prin apelul unic de urgenţă 112, despre faptul că un bărbat, de 36 ani, din localitate, ar fi provocat un scandal la domiciliul soţiei.

Citește și: Oreste îl desființează pe Dan Barna: Vă arată ca purtând treningul lui Codrin Ștefănescu și pantofii de lac alb ai lui Șerban Nicolae

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi, în urma verificărilor, au constatat că bărbatul în cauză a încălcat ordinul de protecţie provizoriu prin care s-a dispus păstrarea unei distanţe minime de 200 metri faţă de soţia şi copiii săi, precum şi evacuarea temporară, pe o durată de trei luni, din locuinţa comună.

În consecinţă, au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de încălcare a măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie şi violare de domiciliu, reţinându-l totodată, pe bărbatul în cauză, pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lieşti cu propunere de arestare preventivă.