Un șofer de autobuz din orașul Brăila a fost la un pas să leșine în timp ce se afla la volan

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 09-08-2019 15:26

Un șofer de autobuz din orașul Brăila a fost la un pas să leșine în timp ce se afla la volan, în mașină aflându-se numeroși călători. Bărbatul de 41 de ani a reușit să oprească autobuzul în siguranță, iar unul dintre călători a sunat la 112, potrivit Mediafax.

Incidentul s-a produs vineri, pe Calea Galați din orașul Brăila. În autobuzul companiei edilitare de transport se aflau cel puțin 20 de persoane în momentul în care șoferului i s-a făcut rău.

Martorii povestesc că în momentul în care autobuzul a ajuns în stație, șoferul a fost la un pas să leșine, iar capul i-a căzut pe volan. Speriați, pasagerii au anunțat incidentul la numărul unic de urgență 112 și au încercat să-l ajute pe bărbat, stropindu-l cu apă și făcându-i vânt cu ziare.

Citește și: Părinții unei tinere din Dolj au sunat la 112 să reclame că fiica lor a fost răpită de fostul soț

Ulterior, șoferul și-a revenit și după ce s-a asigurat că autobuzul este gol, a dus mașina la garaj. Bărbatul va face mai multe analize medicale pentru a afla de ce i s-a făcut rău, mai ales că în interiorul autobuzului funcționa instalația de aer condiționat.

„Șoferului i s-a făcut rău în timpul serviciului. A fost scos de pe traseu, a mers la spital. El nu avea probleme medicale cunoscute”, a declarat directorul societății Braicar, Cornel Săndulescu.

În timpul incidentului nu au fost persoane rănite sau pagube materiale.