Două persoane au fost arestate după ce au publicat pe rețelele de socializare poze cu cadavrul fotbalistului Emiliano Sala

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 09-08-2019 20:11

Sherry Bray (48 de ani) și Christopher Ashford (62 de ani) au fost reținuți de poliție după ce au accesat ilegal și au publicat, pe rețelele de socializare, imagini cu corpul neînsuflețit al fotbalistului Emiliano Sala, potrivit Mediafax.

Corpul argentinianului a fost recuperat dintre resturile epavei avionului, la data de 6 februarie, la două săptămâni după ce aparatul de zbor s-a prăbușit în Canalul Mânecii.

Citește și: Afirmații făcute de Cozmin Gușă! ‘E vorba de resurse, contracte funcții’

Emiliano Sala zbura spre capitala Țării Galilor, Cardiff, după ce se transferase de la Nantes la Cardiff City, când avionul s-a prăbușit în Canalul Mânecii.

Sherry Bray, directoarea firmei de monitorizare video care se ocupa cu supravegherea morgii la care a fost adus corpul fotbalistului, și Christopher Ashford, un angajat al companiei, au accesat ilegal o înregistrare din timpul examinării medicului legist. Cei doi au făcut fotografii și le-au distribuit pe rețelele de socializare.

Citește și: Gabriela Firea reacționează! ‘Nu fug de răspundere’

Potrivit BBC, judecătorul care se ocupă de caz, Peter Crabtree a spus: ”Pentru un asemenea caz, primul pas este, cu siguranță, reținerea suspecților”.

Detectivul Gemma Vinton a declarat, conform aceleiași surse, că: ”Acțiunile lui Bray și ale lui Ashford au cauzat multă durere și suferință inutilă. Sper ca familia să se poată concentra acum pe deplângerea celui drag”.

Bray și Ashford au pledat vinovați în fața tribunalului din Swindon și au fost reținuți, însă cei doi au fost eliberați pe cauțiune, conform informațiilor oferite de The Guardian. Ei vor avea parte de altă înfățișare în fața judecătorului, la data de 20 septembrie.