Justin Bieber și Hailey Baldwin vor face nunta în septembrie

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 19-08-2019 13:11

Cântărețul canadian Justin Bieber și modelul american Hailey Baldwin, care s-au căsătorit în secret în septembrie 2018, vor face nunta luna viitoare, potrivit tmz.com, scrie Mediafax.

Justin Bieber și Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, s-au căsătorit în New York, pe 13 septembrie 2018, la două luni după ce cântărețul și-a cerut iubita de soție. Informația despre căsătorie a fost confirmată de cei doi pe rețeaua de socializare online Instagram, o lună mai târziu.

Deocamdată nu se știe unde va avea loc nunta și nu se cunoaște data exactă a evenimentului.

Citește și: Katy Perry este acuzată de comportament sexual nepotrivit

Bieber și Baldwin, în vârstă de 22 de ani, au avut o scurtă relație din decembrie 2015 până în ianuarie 2016, după care s-au despărțit și s-au împăcat în mai anul trecut. În perioada în care au fost despărțiți, Bieber a avut o relație cu cântăreața și actrița Selena Gomez.

Justin Bieber, în vârstă de 25 de ani, a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards și un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 și 2013.