BOMBA ZILEI - Încă o femeie îl acuză pe Dincă de viol - Oribila faptă s-ar fi petrecut acum 20 de ani

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 19-08-2019 15:12

Avocatul familiei Luizei, Tonel Pop, a declarat luni, la sediul DIICOT, că încep să apară mai multe victime ale lui Gheorghe Dincă deoarece „oamenii încep să aibă curaj”, însă nu a putut preciza câte plângeri sunt depuse.

„Încep să apară victime, într-adevăr. Mai noi, mai vechi, încep oamenii să vorbească, încep să aibă cuaj. Nu am idee câte plângeri, dar veți avea surprize”, a spus Pop. Ulterior, Tonel Pop a anunțat, la Digi 24, că o femeie violată de Dincă acum 20 de ani a depus plângere.

Potrivit acestuia, audierile la DIICOT vor continua și în următoarele zile.

Avocatul familiei Luizei a mai transmis un mesaj și către INML: „Să ne spună INML - dacă au spus că au găsit ADN-ul Alexandrei în expertizele privind cenușa și oasele de la fața locului - dacă au emis un certificat de deces pentru Alexandra. Dacă au emis certificat de deces și îl țin ascuns, e o castană fierbinte în curtea DIICOT”.

La sediul DIICOT București a fost audiat și omul de afaceri din Olt, Remus Rădoi.

Rădoi a declarat procurorilor DIICOT că nu cunoaște nimic din posibila activitate infracțională a lui Gheorghe Dincă și a dezmințit toate afirmațiile care i-au fost atribuite în presă, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanții Direcției.