Două fete minore din Maramureș, dispărute de acasă, au fost găsite de poliţişti şi încredinţate părinţilor

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 19-08-2019 19:31

Două fete minore, declarate ca fiind dispărute, au fost găsite de poliţişti şi încredinţate părinţilor, a precizat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş, anunță AGERPRES.

Citește și: Pro TV vrea să dea o nouă lovitură! Cu ce vrea să-și anihileze concurența

O femeie din comuna Poienile de sub Munte a sesizat poliţia că fiica sa, de 15 ani, a fugit de la domiciliu împreună cu un băiat.

"Minora a fost găsită în urma căutărilor şi verificărilor efectuate de poliţişti pe raza comunei de domiciliu, constatându-se că nu a fost victima vreunei infracţiuni", a spus Meteş.

Citește și: Victor Ponta o face praf pe Viorica Dăncilă: Presupun că au fost scrise de un consilier, nu de Doamna Premier – că erau fără greșeli de ortografie

În al doilea caz, o femeie din oraşul Târgu Lăpuş i-a sesizat pe poliţişti că fiica sa, de 14 ani, a plecat voluntar de la domiciliu şi bănuieşte că ar fi plecat tot cu un băiat.

"Minora a fost găsită de poliţişti pe raza municipiului Baia Mare. Pe perioada cât a lipsit de la domiciliu aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Citește și: Viorica Dăncilă îl nimicește pe Victor Ponta – Știe doar să distrugă

Conform Florinei Meteş, ambele fete au fost încredinţate părinţilor.