Ioan Niculae, patron Astra Giurgiu, mesaj pentru antrenorul Dan Alexa: 'Trebuie să aibă mai multă grijă când face echipa'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 24-08-2019 11:15

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, nu i-a iertat pe jucătorii echipei sale după eşecul din deplasare, împotriva Craiovei. Omul de afaceri a fost foarte numulţumit de evoluţia jucătorilor, în special de cea a lui Mihai Răduţ, care a ratat o lovitură de pedeapsă în prima repriză, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Mircea Badea explodează din nou! Dacă-ți permiți să pui întrebări, ești cu rușii, ești cu corupții

Niculae a făcut trimiteri şi la antrenorul Dan Alexa. A declarat că trebuia să aibă mai multă grijă în alcătuirea primului ”11”. ”Uneori nu câştigă cel mai bun de pe teren, câştigă ăla care are mai multă minte, mai multă stăpânire de sine, o ocazie sau două bine fructificate, au dat un gol şi au câştigat. Şi domnul antrenor (n.r. Dan Alexa) trebuie să fie mai atent la cum alcătuieşte echipa şi, mai ales la astfel de momente importante, într-un meci de fotbal, respectiv un penalty, ratezi cu atâta nonşalanţă (n.r. Răduţ).

Nu numai că a ratat primul şut, îi vine mingea înapoi şi mai avea puţin şi se culca lângă minge să dea gol. Şi dai pur şi simplu în bătaie de joc, tradiţional românesc, dai peste poartă”, a declarat Ioan Niculae, citat de telekomsport.ro.

Citește și: Atenție! A fost prezentată ancheta DIICOT în cazul Luizei, pas cu pas

Universitatea Craiova a învins-o pe Astra Giurgiu, vineri seară, scor 1-0, în etapa a şaptea din Liga 1. Mihai Răduţ a ratat un penalty, în minutul 36, iar după pauză, Craiova a înscris unicul gol al partidei. În minutul 68, Nicuşor Bancu l-a învins pe portarul Kitanov cu un şut din interiorul careului.

Astra Giurgiu se află pe locul 8, cu 8 puncte. În etapa următoare, echipa lui Dan Alexa va juca acasă, contra campioanei CFR Cluj.