Naomi Osaka, principala favorită şi deţinătoarea trofeului, a avut nevoie de trei seturi pentru a se califica în turul al doilea, la US Open

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 27-08-2019 22:43

Naomi Osaka, principala favorită şi deţinătoarea trofeului, a avut nevoie de un meci de trei seturi şi de aproape două ore şi jumătate pentru a se califica în turul al doilea, la US Open, anunță news.ro.

Citește și: Și-a făcut harakiri! Demisie din Guvernul Dăncilă

Japoneza Naomi Osaka, locul I WTA şi deţinătoarea trofeului, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-4, 6-7 (5), 6-2, pe rusoaica Anna Blinkova, locul 84 WTA, în turul I al US Open, ultimul grand slam al anului.

Osaka a avut nevoie de două ore şi 27 de minute pentru a trece în manşa a doua, în care va evolua cu poloneza Magda Linette, locul 53 WTA.

Într-un alt meci, spaniola Garbine Muguruza, locul 25 WTA şi cap de serie numărul 24, a fost învinsă, cu scorul 2-6, 6-1, 6-3, de americanca Alison Riske, locul 36 WTA, după un meci de puţin peste două ore.

Citește și: Traian Băsescu, semnal pentru Rareș Bogdan și PNL: ‘Afară PSD!’

Aflată pe aceeaşi parte a tabloului, Simona Halep, lcoul 4 WTA, va evolua, în scurt timp după transmiterea acestei ştiri, cu americanca Nicole Gibbs, locul 135 WTA, tot în primul tur.