Alexis Sanchez va fi împrumutat, potrivit presei din Italia, de Manchester United la Inter Milano

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 27-08-2019 22:47

Alexis Sanchez (30 de ani) va ajunge, potrivit presei din Italia, la Inter Milano! Manchester United ar fi acceptat propunerea de împrumut a italienilor, în schimbul sumei de 5 milioane de euro. Inter va suporta tot salariul fotbalistului, de 400.000 de euro/ săptămână, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Traian Băsescu, semnal pentru Rareș Bogdan și PNL: ‘Afară PSD!’

La început anului 2019, Manchester United l-a transferat pe Sanchez de la Arsenal, pentru 34 de milioane de euro, şi i-a oferit fotbalistului din Chile un salariu săptămânal de 400.000 de euro, făcându-l astfel cel mai bine plătit din Premier League. Conform sursei citate, Manchester United şi Inter Milano au ajuns la o înţelegere, dar italienii vor suporta tot salariul, deşi iniţial cele două se angajaseră să plătească fiecare jumătate din salariul fotbalistului.

Citește și: Și-a făcut harakiri! Demisie din Guvernul Dăncilă

În sezonul trecut, Alexis Sanchez a fost folosit în 27 de partide la Manchester United, reuşind două goluri şi patru pase decisive. În stagiunea actuală, acesta nu a făcut parte din lotul echipei din Premier League. În cariera sa, Alexis Sanchez a mai evolut pentru Cobreloa (Chile), Udinese (Italia), Colo Colo (Chile), River Plate (Argentina), FC Barcelona (Spania) şi Arsenal (Anglia).