Alexandru Cumpănașu a ajuns la limitele răbdării: 'Îmi vine să plâng de nervi! Să vă fie rușine pentru nimicul făcut'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 28-08-2019 17:50

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, eleva de 15 ani violată, ucisă și incinerată de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, a lansat un atac dur împotriva Avocatului Poporului, de la care aștepta răspunsuri în cazul de la Caracal.

Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat, miercuri, că a făcut multe demersuri în cazul Caracal cu privire la sistemul 112 și s-a interesat dacă există un protocol între Ministerul Educației și Poliție privind abandonul școlar, care ar putea arăta dacă sunt copii dispăruți.

Citește și: Dezvăluire. Fiul unui general comunist, ajuns lider USR-PLUS!

"#112vreausatraiesc. M-am dus cu SPERANTA in audienta la Avocatul Poporului adica avocatul NOSTRU al tuturor cerand masuri clare fata de modul in care institutiile publice si-au batut joc de viata unui copil precum Alexandra. Ce am aflat astazi, dupa 2 saptamani de la audienta? NIMIC. PENIBIL. JENANT. Nici o masura luata sau propusa, nici o enigma dezlegata, NIMIC. Niste BANALITATI pe care le puteam afla eu pe legea 544. Aceasta institutie ar trebui sa functioneze pentru a ne apara pe noi cetatenii de abuzurile statului. Imi vine sa plang de nervi!!!. STATUL ROMAN NU MAI EXISTA. Este format dintr-o gasca de profitori pe care-i doare in cot de NOI. SA VA FIE RUSINE PT NIMICUL FACUT PT 2 CETATENI AI ROMANIEI: ALEXANDRA MACESANU SI LUIZA MELENCU!. Am inteles doar da pe la anul veti face ceva...nici voi nu stiti ce", a scris Alexandru Cumpănașu, pe Facebook.