Anunțul care a uimit întreaga lume: Donald Trump cere să se vadă cu Hassan Rohani la reuniunea la care va participa și Klaus Iohannis

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 04-09-2019 23:31

Preşedintele american Donald Trump nu a exclus miercuri o întâlnire cu omologul său iranian Hassan Rohani în marja Adunării Generale a ONU, la care participă și Klaus Iohannis, de la sfârşitul lunii septembrie, subliniind în acelaşi timp că nu a fost luată nicio decizie în acest sens, relatează AFP, potrivit Agerpres.

"Bineînţeles, totul este posibil", a răspuns Trump la o întrebare în Biroul Oval despre o eventuală întrevedere bilaterală cu Rohani.

Citește și: Olguța Vasilescu, atac dur la adresa USR: ‘Spune ca are un proiect de eliminare a pensiilor speciale. Minte!’

Salutând demersurile omologului său francez Emmanuel Macron la summitul G7, el a subliniat că SUA "nu au nevoie de nimeni" pentru a negocia.

Citește și: Acuzații grave! Trafic de cocaină cu permisiunea SIE

Iranul a ameninţat miercuri că îşi va reduce imediat angajamentele nucleare, în timp ce SUA şi-au înăsprit sancţiunile şi a exclus relaxarea presiunii, făcând şi mai complicată medierea franceză pentru obţinerea unui dialog între Teheran şi Washington.