Javier Tebas, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din Spania: 'Neymar se va retrage de la PSG dacă nu își reduce salariul'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 06-09-2019 18:40

Javier Tebas, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din Spania, a declarat că Neymar ar putea rămâne la Paris Saint-Germain o perioadă îndelungată, până la finalul carierei, dacă nu face anumite sacrificii, anunță MEDIAFAX.

Neymar a fost dorit de Barcelona şi Real Madrid în această vară, însă cele două cluburi din Spania nu au ajuns la un acord cu campioana Franţei, astfel că brazilianul a rămas la PSG. Fiind în continuare cel mai scump fotbalist din lume, Javier Tebas crede că este aproape imposibil ca vreun club să mai plătească 222 de milioane de euro, cât a oferit PSG celor de la Barcelona, în 2017.

Vezi și: Tonel Pop răstoarnă cazul Caracal: Alexandra a vorbit cu 3 polițiști

“La cum arată piaţa, Neymar se va retrage de la PSG dacă nu îşi va reduce salariul şi pretenţiile de la PSG. Faptul că nu a revenit acum la Barcelona are legătura cu propria lui plecare la PSG. Transferul lui s-a făcut atunci <în afara pieţei>, fiind realizabil doar prin anumite care au permis creşterea sponsorizărilor. Când faci un astfel de transfer, e imposibil să mai vinzi din nou la acelaşi preţ”, a declarat Tebas, citat de Sky Sports.

Neymar (27 de ani) evoluează din 2017 la Paris Saint-Germain, perioadă în care a acumulat 58 de partide şi 51 de goluri pentru francezi. În acest sezon, brazilianul nu a evoluat la PSG în nicio partidă, varianta oficială fiind că acesta nu este apt din punct de vedere fizic.