Antrenorul Marius Șumudică este de părere că lui Florin Andone îi va fi greu la Galatasaray

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 09-09-2019 22:53

Florin Andone (26 de ani) este avertizat de Marius Şumudică, atunci când vine vorba de împrumutul în Turcia, la Galatasaray, anunță MEDIAFAX.

Citește și: USR-PLUS vrea să provoace un dezastru pentru Guvernul Dăncilă! Lovitura pregătită

Antrenorul spune că atacantului îi va fi foarte greu să se impună, pentru că va juca într-un campionat foarte valoros, dar şi pentru că echipa este una importantă, unde se vrea performanţă. ”Când zici Galatasaray nu poţi să o compari cu Brighton sau pe unde a mai jucat Andone, cu tot respectul. Au fost 30.000 de oameni la prezentarea lui Falcao. N-am văzut în viaţa mea ce e aici. Când am jucat cu Fener şi am ieşit pe stadion era vacarm. Toţi erau îmbrăcaţi la fel şi cântau într-un anumit fel. Nici nu puteam să dau indicaţii fundaşului aflat la 10 metri de mine. Dacă vezi ce stadioane sunt în Liga 3 din Turcia te cruceşti.

O să-i fie greu lui Andone să joace la Galatasaray. Echipa e angrenată şi în grupele Ligii Campionilor, şi în campionat, şi în Cupă”, a declarat Marius Şumudică la Pro X.

Citește și: Solicitare urgentă în cazul Caracal! Mutarea făcută azi

Florin Andone este cotat de site-urile de specialitate la 6 milioane de euro. Cota lui a crescut după transferul în Premier League, când a avut prestaţii destul de apreciate. A înscris şase goluri în cele 30 de partide în tricoul lui Brighton. Cordoba şi Deportivo La Coruna sunt echipele de seniori pe la care a mai trecut noul transfer al lui Galatasaray. Acesta mai are contract cu Brighton până în 2023, urmând să revină la club, din Turcia, la finalul acestui sezon.

Andone a marcat unicul gol al României în meciul cu Spania, pierdut de tricolori cu 2-1. Sergio Ramos şi Paco Alcacer au punctat pentru iberici.