Ingrid Mocanu intră la RUPERE în cazul CSM: 'Votați cu ambele lăbuțe NU pentru numirea Adinei Florea'

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 17-09-2019 17:23

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii are, marți, pe ordinea de zi, validarea rezultatelor concursului pentru numirea Adinei Florea ca procuror-șef al Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ), în condițiile în care ultimele patru ședințe din iulie au fost boicotate.Avocata Ingrid Mocanu comentează în termeni extrem de duri situația.

Citește și: Bunicul Luizei a EXPLODAT înainte de reconstituirea morții Luizei Melencu: 'Lui Dincă nu am ce să îi reproșez'

"Să ținem pumnii mâine Adinei Florea! Poate catadicsește totuși, în al cinșpelea ceas, floarea cea vestită a haștagilor CSM să meargă la serviciu, la ședința de Plen. Că altfel, am înțeles că e mare înghesuială la beneficii... cu munca mai ușurel.

Și am și o dorință și un îndemn: Votați negativ! Că dacă ne trezim cu votul vostru ”pentru” învestirea Adinei Florea înseamnă că Securitatea v-a dat voie... și e grav, grav de tot... putem presupune că au ars-o în butoi la Dincă pe Adina Florea cea reală și au înlocuit-o cu o clonă: ce nu face omul securist pentru păstrarea Statului de drept?.

Deci, mâine faceți așa, dragi haștago-cesemei: vă treziți, beți cafeluța, vă prezentați la serviciul de unde vă luați salariul (nesimțit, în opinia idolilor voștri din USR și PNL, mărit cu nesimțire de ”ciuma roșie”, cică... la fel și pensiile) și votați cu ambele lăbuțe NU. Da? Ați înțeles? Atunci, bine, PA!

PS - am deplină încredere în doamnele judecător... da, cele ”judecător pe bune”... sigur sunt neclonate... deși ar fi bine să fie și puse și prin săli", scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.