Pact pentru bunăstare - Dăncilă primește un REFUZ CATEGORIC din partea unui partid din Opoziție: 'Tupeu tipic comunist și manipulare ca la carte'

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 18-09-2019 01:30
Actualizat: 18-09-2019 06:47

PMP, partidul condus de Eugen Tomac, reiterează marți că nu va semna pactul propus de Viorica Dăncilă. „Singurul pact la care aderăm e trimiterea acestui Guvern acasă”, transmite PMP.

„Pactul propus de PSD și Viorica Dăncilă e exact modul de operare al socialiștilor: întâi cheltuie populist toți banii, branșează la banii publici tot anturajul, duc economia în zid și apoi se tăvălesc precum un Goe răsfățat că nu vrea nimeni să răspundă împreună cu ei pentru faliment. Tupeu tipic comunist și manipulare ca la carte. Bunăstarea nu înseamnă creșteri de pensii și salarii din pix în timp ce puterea de cumpărare și calitatea vieții scad. E aceeași ipocrizie ca în cazul pensiilor speciale: psd-iștii vorbesc despre echitate în sistemul de pensii, dar nu elimină pensiile speciale.

PMP a anunțat deja că nu va semna acest pact. Singurul pact la care aderăm e trimiterea acestui Guvern acasă”, transmite PMP.

Viorica Dăncilă, președintele PSD, a criticat, luni, partidele de Opoziție despre care a spus că au încercat să condiționeze semnarea pactului pentru bunăstarea românilor de demisia Guvernului și de alegeri anticipate.