Fundaşul stânga de la Liverpool, Andrew Robertson, și-a dezactivitat contul de Twitter după criticile fanilor lui Liverpool

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 18-09-2019 18:34

Andrew Robertson (25 de ani), fundaşul stânga de la Liverpool, şi-a dezactivat contul personal de Twitter în urma criticilor primite din partea fanilor echipei sale, după partida cu Napoli, de marţi, din Liga Campionilor, scor 2-0, scrie presa din Anglia, anunță MEDIAFAX.

Citește și: S-a aflat! Ce salariu are Mugur Isărescu

Fundaşul stânga a provocat o lovitură de la 11 metri controversată pentru Napoli, în minutul 82. Arbitrul Felix Brych a decis să acorde penalty pentru formaţia gazdă, după un presupus contact între Robertson şi Callejon, în urma căruia Mertens a deschis scorul. Rezultatul final, 2-0 pentru Napoli, a fost stabilit de Llorente, în minutul 90+2

Potrivit Mirror, Robertson a primit atât critici pe reţelele de socializare, cât şi mesaje de încurajare după partida din Italia. Miercuri dimineaţă, contul de Twitter al scoţianului a fost dezactivitat.

Citește și: Alexandru Cumpănașu, atac de ultimă oră la Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis: ‘Își pun coada pe spinare’

Andrew Robertson este unul dintre jucătorii lui Liverpool care a cunoscut o creştere de formă substanţială în ultimele două sezoane. Apărătorul a fost transferat de la Hull City, în 2017, pentru 7 milioane de euro, iar site-ul de specialiate transfermarkt.com îl cotează, în prezent, la 60 de milioane de euro. Alături de Liverpool, acesta a câştigat Liga Campionilor şi Supercupa Europei, în sezonul actual fiind integralist în toate cele opt partide ale echipei sale.