Cu Florin Andone doar pe banca de rezerve, Galatasaray a remizat, 0-0, la Club Brugge, în grupa A din Liga Campionilor

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 18-09-2019 22:01

Club Brugge și Galatasaray au remizat, miercuri, scor 0-0, în primul meci al grupei A din Liga Campionilor. La formația turcă, Florin Andone a fost rezervă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: S-a aflat! Ce salariu are Mugur Isărescu

Club Brugge a fost echipa mai periculoasă din prima repriză, în ciuda faptului că posesia i-a aparținut lui Galatasaray. Cea mai mare ocazie le-a aparținut belgienilor, care au lovit bara, în minutul 35, prin Federico Ricca.

După pauză, ambele formații au căutat golul decisiv, iar belgienii de la Club Brugge au solicitat o lovitură de la 11 metri în minutul 89, pentru un presupus henț comis în careu de un apărător al lui Galatasaray. Arbitrul a decis să nu acorde penalti, după consultarea cu arbitrii din camera VAR.

Florin Andone, transferat în această lună la Galatasaray, a rămas pe banca de rezerve la jocul cu Club Brugge, debutul său amânându-se. Antrenorul Fatih Terim a mizat în centrul atacului pe columbianul Radamel Falcao.

Citește și: Alexandru Cumpănașu, atac de ultimă oră la Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis: ‘Își pun coada pe spinare’

Din grupa A a Ligii Campionilor mai fac parte PSG și Real Madrid. Cele două se vor întâlni miercuri, de la ora 22:00.

În runda secundă din Liga Campionilor, în data de 1 octombrie, Club Brugge va juca pe terenul lui Real Madrid, în timp ce Galatasaray va primi vizita lui PSG.