Harlem Gnohere, titular la FCSB în meciul cu CFR Cluj

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 21-09-2019 10:50

Harlem Gnohere (31 de ani) este gata să reintre în prima echipă a FCSB-ului încă din următoarea etapă, cu CFR Cluj. Atacantul a reuşit, potrivit lui Narcis Răducan, să scape de kilogramele în plus, iar acum este la capacitate maximă, potrivit Mediafax.

Citește și: Guvernul modifică legea offshore! Ce se întâmplă cu gazele din Marea Neagră

Se pare că acele critici adresate lui Gnohere, pentru faptul că nu are o greutate optimă, l-au motivat pe jucător. Oamenii de sport şi-au expus, în ultimele săptămâni, din ce în ce mai vocal opinia. ”O veste bună este legată de Gnohere. A slăbit 3 kilograme într-o săptămână. Prin voinţă, nu prin ajutoare medicale. Mizăm foarte mult pe el în perioada următoare. L-a durut măsura noastră şi comentariile la adresa lui. Sunt convins că avem de câştigat împreună după asta”, a spus Narcis Răducan la Digi Sport.

Citește și: Atenție! Mădălin Voicu caracaterizează în termeni duri USR

La meciul cu Craiova, din etapa trecută, Vintilă s-a bazat pe Ioan Hora şi pe Juvhel Tsoumou, care a marcat unicul gol al partidei în minutul 89, chiar la debut. Atacantul congolez a venit în probe la FCSB şi a fost păstrat în lot până la finalul acestui sezon, conducerea urmând să decidă dacă îi oferă sau nu un nou contract. Gnohere nu a mai fost titulat la FCSB din mai, din jocul cu Craiova din play-off, când s-a şi accidentat.