VIDEO Raluca Turcan acuză PSD de 'gangsterism politic': În ultimii 3 ani ne-am aflat sub asediu

Autor: Ionel Dancu
Publicat: 21-09-2019 18:10
Actualizat: 21-09-2019 21:15

Vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, a declarat, sâmbătă, la Craiova, unde a participat la conferința regională a liberalilor, că în ultimii trei ani România s-a aflat sub asediul celei mai virulente forme de gangsterism politic, potrivit Mediafax.

Prezentă sâmbătă la Craiova, la Conferința regională a liberalilor, Raluca Turcan a spus că în ultimii trei ani democrația și statul de drept au fost atacate la temelie.

„Trei ani de zile ne-am aflat sub asediul celei mai virulente forme de gangsterism politic, practicată de PSD. Klaus Iohannis și Partidul National Liberal au dus una dintre cele mai grele lupte din ultimii 30 de ani. Ne-am aflat într-o stare de asediu nedeclarată. Democrația, statul de drept au fost atacate la temelie cu un singur scop: ca prin pârghii legislative instituțiile statului să fie controlate, subordonate și puse la.picioarele infractorilor din spatele liderilor politici ai PSD", a spus Raluca Turcan.

Ea a precizat că în toată această perioadă președintele a fost o ancoră de stabilitate.

„Klaus Iohannis a fost în toată această perioadă o ancoră de stabilitate. Și în timp ce reprezentanții PSD din Parlament, din Guvern atacau instituțiile, atacau drepturile fundamentale ale românilor, atacau românii, atacau partenerii internaționali, companiile private, Klaus Iohannis și PNL le-au făcut viața un coșmar celor care au vrut să acapareze România", a mai declarat Raluca Turcan.

Ea a mai susținut că 19.000 de infractori au fost puși în libertate.

„Și, pentru că asta nu era destul, i-au apăsat pe oameni cu povara unui trai mai scump. De 3 ani, România este campioană în Uniunea Europeană la creşterea preţurilor. Și-au pus pilele și clienții pe funcții plătite într-o lună cu leafa unui om de rând pe un an. Nu le-a păsat de spitale, unde oamenii mor cu zile. Adevărul gol goluț este că, aproape trei ani, au guvernat împotriva românilor. Pe președintele votat de romani l-au sabotat, pe cetățeni i-au disprețuit, mințit și furat. PSD a dat naștere unui stat care lucrează împotriva românilor. De aceea, PSD trebuie înlăturat de la putere”, a mai spus vicepreședintele PNL.

 

Citește și: Alexandru Cumpănașu lansează noi informații despre rețelele de prostituție din Bari: 'Halucinant modul de organizare. Era aproape perfect'.