Operațiune de salvare in Marea Neagră: Două ambarcațiuni cu șapte pasageri la bord, aflate în pericol, aduse la mal de o navă ARSVOM

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 22-09-2019 17:36

Un velier şi o şalupă, aflate în pericol în Marea Neagră, după ce primului i se rupsese catargului, iar a doua ambarcaţiune a rămas fără motor, au fost salvate şi aduse la ţărm de o navă a Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM). La bordul celor două ambarcaţiuni se aflau şapte persoane, care nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor ARSVOM, nava Opal a intervenit duminică după amiază, în Marea Neagră, pentru salvarea a două ambarcaţiuni aflate în pericol travers de Portul Mangalia.

Citește și: Klaus Iohannis ar putea pierde lupta pentru Cotroceni! Cum încearcă să-i înșele Andrei Caramitru pe votanții liberali

Unui velier cu patru persoane la bord, care plecase din marina Limanu, i s-a rupt catargul, iar o şalupă trimisă să îl tracteze, cu trei persoane la bord, a rămas fără motor. În sprijinul acestora a intervenit nava Opal a ARSVOM, care a adus cele două ambarcaţiuni în siguranţă în marina Limanu.

Cele şapte persoane aflate în velier şi pe şalupă nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.