Narcis Răducan: Decizia de retragere a lui Mihai Pintilii îi va aparține exclusiv lui

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 24-09-2019 12:50

Narcis Răducan, directorul sportiv al echipei FCSB, a declarat, marți, că mijlocașul Mihai Pintilii (34 de ani) se gândește probabil la retragere, însă decizia îi va aparține exclusiv fotbalistului, potrivit Mediafax.

"Pintilii are o problemă medicală, musculară și este în continuare un om de bază în lotul nostru. În teren, pe bancă sau în vestiar. E un om important. Probabil că e tentat să se lase, orice jucător se gândește la vârsta asta. Și eu mă întrebam, sunt frământări naturale, dar decizia va fi exclusiv a lui. E un jucător de echipă națională, care a făcut performanță și ar fi culmea ca eu să fac anunțul. El va trebui să anunțe, la sfârșitul sezonului sau când crede el", a declarat Răducan, la ProX.

Pintilii s-a accidentat în timpul meciului lui FCSB cu CFR Cluj, de duminică, scor 0-0. Căpitanul echipei a fost înlocuit în minutul 45, iar finanțatorul vicecampioanei, Gigi Becali, a anunțat că acela a fost ultimul meci al lui Pintilii la echipa sa.

Citește și: Sabine Lisicki, finalistă la Wimbledon, suferă de mononucleoză

”Am vorbit cu el şi ăsta era ultimul meci la care aveam nevoie să mă ajute. Dacă s-a şi accidentat acum, dacă i-a recidivat, probabil că e ultimul lui meci”, a declarat Becali, după meciul cu CFR Cluj.

În replică, fotbaliştii vicecampioanei au luat atitudine: ”Nu cred că o să rămânem fără căpitan, Pintilii e aproape de noi, sper să nu fie o accidentare gravă şi sper ca la următorul meci să fie alături de noi. Nu am apucat să vorbesc cu el, nu ştiu încă ce accidentare are”, a spus Iulian Cristea, după jocul cu campioana. Şi Florin Tănase, cel care a purtat banderola în lipsa lui Pintilii, a fost alături de mijlocaş. ”Pinti (n. red. - Pintilii) a simţit ceva la picior, nu are cum să fie ultima lui partidă, e liderul din vestiar şi avem nevoie de el. Nu îţi pică bine criticile, dar suntem obişnuiţi”.

Mihai Pintilii a fost accidentat grav de două ori în ultimul sezon şi jumătate. După revenirea pe teren, fotbalistul care va împlini 35 de ani în luna noiembrie a avut probleme serioase în a duce meciurile la bun sfârşit, fiind schimbat de cele mai multe ori după doar 45 de minute.