Călin Popescu Tăriceanu lansează o teorie INCENDIARĂ: jocul din culise care l-a scos din schemă

Autor: Lucian Negrea, Reporter
Publicat: 24-09-2019 17:25

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a explicat că ALDE a fost ținta unui joc de culise la alegerile europarlamentare, un joc făcut cu scopul de a-l scoate pe el din joc la prezidențiale. Tăriceanu consideră că s-a dorit scăderea scorului ALDE pentru că el era cotat în sondaje drept al doilea favorit, după Klaus Iohannis.

Citește și: Ministrul Transporturilor îi răspunde lui Dan Barna cu un video de pe autostradă: V-a fost frică să intrați?

”Au fost foarte multe semne de întrebare la alegerile europarlamentare, dar și informații concrete, verificabile. Numărul mare de voturi pentru UDMR, nu am nimic cu UDMR, sunt serioși, oameni muncitori, dar nu asta este problema, ci faptul că au obținut foarte multe voturi în județe unde nu este picior de maghiar și asta am auzit de la ei.

O minimă analiză logică mă duce la următoarea concluzie: și înainte de alegerile pentru PE și după alegerile pentru PE, în toate sondajele eu eram considerat al doilea candidat la prezidențiale, după Iohannis. Această acțiune împotriva ALDE a reușit în mare măsură să-mi anuleze șansele pentru o candidatură la prezidențiale. În momentul în care eu apar la prezidențiale, iar partidul meu are 4,2%, îmi subminează șansele. A fost o campanie de torpilare extrem de eficientă.”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Cotidianul Live.