IMAGINI TERIBILE Sunt 3 morți, între care și un copil, după ce un TIR a spulberat o dubiță: Alte 4 persoane au șanse minime de supraviețuire

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 26-09-2019 20:48

Trei persoane, între care un copil de 10 ani au murit, joi, în accidentul din apropierea localității Slobozia Bradului, în județul Vrancea, unde un TIR a lovit o dubiță. Alte patru persoane au fost rănite, între care o fată de 14 ani este în stare gravă, la spital.

Reprezentanții IPJ Vrancea au anunțat, joi seara, că în urma accidentului din apropierea localității Slobozia Bradului au murit trei persoane: șoferul dubiței, un bărbat de 40 ani, o femeie de 35 ani și un copil de 10 ani, pasageri în dubiță.

Citește și: Andrei Caramitru îi atacă pe actorii #Rezist: Hai să facem panaramă și scandal

Au fost, de asemenea, răniți alți doi bărbați, pasageri în dubiță și șoferul autocamionului care a provocat accidentul, iar o fată în vârstă de 14 ani a fost transferată în stare gravă la spitalul județean Buzău.

Potrivit IPJ Vrancea, accidentul s-a produs pe DN2 E85, în afara localității Slobozia Bradului spre Râmnicu Sărat.

Citește și: Omul ‘crescut’ la FBI zguduie cazul Caracal! Declarația care aruncă-n aer întreaga anchetă

„Șoferul unui autocamion care circula pe DN2 E85, dinspre Focșani către Buzau, în afara localității Slobozia Bradului, la km 152, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a frânat, moment în care vagonul a pătruns pe contrasens în răsucire, unde a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens opus”, au declarat reprezentanții IPJ Vrancea.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Citește și: Noi comentarii făcute de Cozmin Gușă! ‘Nici susținerea nu a fost pe măsură’ .