Gianluigi Donnarumma, portarul lui AC Milan, a refuzat prelungirea contractului cu echipa italiană - presă

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 02-10-2019 20:45

Gianluigi Donnarumma (20 de ani), portarul lui AC Milan, și Mino Raiola, agentul său, ar fi refuzat prelungirea contractului propusă de clubul italian, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Avocatul Poporului intervine în cazul Caracal! De la Ministerul de Interne nu am primit încă răspuns

Potrivit Marca, AC Milan a încercat să îi prelungească înțelegerea lui Donnarumma, scadentă în 2021, însă s-a lovit de un refuz. "Rossonerii" i-au propus tânărului portar un salariu de șase milioane de euro pe sezon și o extindere a contractului până în 2023.

Văzut drept unul dintre portarii de viitori din Europa, Gianluigi Donnarumma a fost aproape să o părăsească pe AC Milan și în 2017, tot din cauza unor neînțelegeri contractuale, însă, în cele din urmă, cele două părți au ajuns la un acord.

De asemenea, italianul a fost dorit cu insistență de mai multe cluburi importante ale Europei, precum Manchester United, Paris Saint-Germain sau Arsenal, însă AC Milan nu a fost de acord să îl vândă.

Donnarumma este portarul titular al lui AC Milan încă din sezonul 2015/2016, debutul său în Serie A având loc la 25 octombrie 2015, când încă nu împlinise 17 ani. În actuala stagiune, acesta a fost integralist în toate cele șase partide din campionat, încasând opt goluri.

Citește și: Rareș Bogdan aruncă bomba! De ce vrea Liviu Dragnea dizolvarea PSD .

De altfel, AC Milan trece printr-o perioadă foarte slabă în campionat, clasându-se pe locul 16, după șase runde, cu doar șase puncte acumulate, fapt care ar putea duce la demiterea antrenorului Marco Giampaolo.