Desant la PSD Cluj după ce ambii deputaţi ai filialei au plecat la Pro România. Fost ofiţer SPP, numit preşedinte executiv

Autor: Florin Pușcaș, Redactor
Publicat: 03-10-2019 06:29
Actualizat: 03-10-2019 09:07

După ce deputaţii de Cluj Corneliu Itu şi Horia Nasra au trecut de la PSD la Pro România, filiala judeţeană a social-democraţilor îşi reface echipa de conducere cu întăriri de la centru. Liviu Alexa, proaspăt desemnat preşedinte al PSD Cluj, l-a numit în funcţia de preşedinte executiv pe Adrian Mladinoiu, secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului, fost ofiţer SPP şi fost consilier al lui Dragnea.

Potrivit ziardecluj.ro, Mladinoiu este clujean, a făcut școală generală la nr. 6 Mănăștur, are pregătire militară, fiind absolvent de Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu Sibiu, iar masterul l-a dat la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” cu Masterat ​Investigarea Fraudelor​, în prezent fiind dDoctorand la Facultatea de Filosofie a Universității ​București. Afost membru al ​Grupul Special de Protecție și Intervenție (G.S.P.I.) „Acvila”, unitate de elită din care Ministerul de Interne, ofiţer SPP responsabil de protecţia lui Liviu Dragnea, consilier al lui Liviu Dragnea şi, ulterior, secretar de stat.

"Adrian Mladinoiu este un om pe care mă pot baza oricând să reprezinte corect Clujul în fața liderilor PSD, să sprijine Clujul pe partea de organizare, să pună umărul la reclădirea organizației alături de mine și de Mihai Mocanu, care va fi secretarul executiv, un om cu multă experiență în consultanță politică. Le mulțumesc că au acceptat să vină în echipa mea", a declarat Liviu Alexa.