Un biciclist a fost accidentat pe DN39: Bărbatul nu purta elemente reflectorizante și nu a fost observat de șoferul care l-a lovit

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 02-10-2019 22:36

Un biciclist a murit miercuri seară, pe DN 39, la ieşirea din staţiunea Eforie Sud, după ce a fost accidentat de un autoturism, proiectat apoi pe sensul opus de mers şi acroşat de o altă maşină, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, potrivit Agerpres.

"Un bărbat de 54 de ani a condus un autoturism pe DN 39, în localitatea Eforie Sud, pe banda numărul 2, dinspre Eforie Nord către Mangalia, şi ajungând la ieşirea din localitate, în dreptul unei benzinării, a surprins şi accidentat un biciclist, care se deplasa pe banda numărul 2, în aceeaşi direcţie de mers, fără elemente de semnalizare. În urma impactului, biciclistul a fost proiectat pe sensul opus de mers, pe banda numărul 2, unde a fost acroşat de un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul la faţa locului al biciclistului", a transmis IPJ.

Citește și: Avocatul Poporului intervine în cazul Caracal! De la Ministerul de Interne nu am primit încă răspuns

Conform sursei citate, biciclistul, în vârstă de 30-35 de ani, nu a fost încă identificat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", la locul producerii accidentului rutier s-au deplasat un echipaj medical de prim răspuns SMURD B, din cadrul staţiei Tuzla, şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.