Un șofer a fost rănit grav în urma coliziunii dintre un microbuz şi un autoturism

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 04-10-2019 09:31

Un bărbat de 37 de ani a fost grav rănit, vineri dimineaţă, pe DN2D, la Boloteşti, după ce a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea şi a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane care circula din direcţia opusă, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, scrie Agerpres.

"Un bărbat, în vârstă de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Focşani - Boloteşti, la intrarea în comuna Boloteşti, pe DN 2D, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un microbuz, condus regulamentar de o femeie din comuna Tulnici. În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto al autoturismului", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Citește și: Jandarmeria 'lovește' din nou - Al doilea jandarm pedofil în doar două zile. A racolat minorul pe internet

La faţa locului au intervenit două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, care au acţionat pentru descarcerarea conducătorului auto. Victima a fost predată în stare inconştientă echipajului Serviciului de Ambulanţă Judeţean aflat la faţa locului. 

În prezent, conducătorului auto i se efectuează manevre de resuscitare. 

Potrivit Poliţiei, în microbuzul de călători se aflau cinci persoane, dar niciuna nu a fost rănită. 

Traficul în zonă este blocat, circulaţia fiind deviată pe DJ 205 P, prin satul Putna din comuna Boloteşti.