VIDEO Urmărit general, prins cu focuri de armă în Capitală

Autor: Ioana Necula, Redactor
Publicat: 04-10-2019 17:11
Actualizat: 04-10-2019 17:14

Poliţiştii din Bucureşti au depistat un cetăţean străin pe numele căruia Judecătoria Sectorului 2 a emis mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Bărbatul se afla la volanul unei maşini, deşi nu deţine permis, nu a oprit la semnalele poliţiştilor şi a intrat într-un gard şi într-un stâlp de iluminat. Pentru că a încercat să fugă, poliţiştii au tras două focuri de armă în plan vertical, potrivit news.ro.

”Conducătorul unui autovehicul marca Mercedes, care se deplasa pe bd.Dimitrie Cantermir nu a oprit la semnalul regulamentar efectuat de poliţişti din cadrul Brigăzii Rutiere, după ce în prealabil nu a respectat semnificaţia culorii roşii a semaforului electric. În acest context, poliţiştii au procedat la urmărirea acestuia până la intersecţia străzilor bd. Corneliu Coposu-str.Sf.Vineri unde conducătorul autovehiculului a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un gard de protecţie şi un stâlp de iluminat public. După producerea accidentului rutier, persoana în cauză a coborât din autovehicul şi a încercat să se sustragă”, a transmsi, vineri, Brigada Rutieră a Capitalei.

Citește și: Descindere în forță la Otopeni, după ce Klaus Iohannis a fost văzut urcând într-un avion privat

Poliţiştii l-au urmărit şi, pentru că nu a vrut să se oprească, au tras două focuri de armă în plan vertical.

”În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că persoana în cauză este de naţionalitate străină, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autovehiculul cu care s-a deplasat pe drumurile publice a fost furat de pe raza unei localităţi din judeţul Ilfov. De asemenea, s-a constatat faptul că Judecătoria Sectorului 2 a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a mai transmis Brigada Rutieră.

Bărbatul a fost predat organelor de poliţie judiciara din cadrul IPJ Ilfov-Serviciulul Investigaţii Criminale pentru punerea în aplicare a mandatului de arestare preventivă şi pentru continuarea cercetătorilor.