Ion Crăciunescu a dat verdictul: 'FCSB nu trebuia să primească lovitură de pedeapsă în partida cu Dinamo'

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 06-10-2019 10:55

Ion Crăciunescu, fost arbitru internațional, i-a contrazis pe susținătorii FCSB-ului care considerau că în minutul 70 al duelului cu Dinamo, după un fault asupra lui Harlem Gnohere, trebuia să se acorde lovitură de pedeapsă.

Crăciunescu apreciază că centralul Istvan Kovacs trebuia să sancționeze faza, dar să dea fault în atac și lovitură liberă pentru Dinamo. "El a considerat că a fost atac la minge. E o fază foarte grea, nu se vede bine. Haideți să vedem cine pe cine lovește, cine pe cine atacă. Gnohere se vaită, dar el se duce cu piciorul deasupra, direct pe piciorul adversarului.

Citește și: După șeful DIICOT, se pregătește încă o ‘decapitare’ în Justiție! Cine ar putea fi ‘executat’

Decizia corectă aici era lovitură liberă pentru Dinamo, dacă oprea jocul. El a considerat că a fost o luptă corectă pentru minge", a zis Ion Crăciunescu la Digi Sport, la finalul derby-ului. Derby-ul dintre FCSB și Dinamo disputat sâmbătă pe Arena Națională s-a încheiat la egalitate, 1-1. Partida a făcut parte din etapa cu numărul 12 a Ligii 1. Oaspeții au deschis scorul în urma unei faze fixe. Denis Ciobotariu a marcat cu capul, după un corner executat din partea dreaptă de căpitanul Dan Nistor. FCSB a ieșit mai mult la joc, a început să domine partida și a restabilit egalitatea în minutul 28. Florinel Coman a marcat cu un șut din interiorul carerului, la colțul lung, după mai multe driblinguri ale lui Florin Tănase.

După această remiză, cele două rămân pe locurile 9 și 10 în clasament. FCSB are 15 puncte, iar Dinamo cu unul mai puțin, 14.

Citește și: Victor Ponta spulberă Guvernul: Suntem într-o prăpastie uriașă .