Victor Ponta, REACȚIE surpriză după ce doi deputați au REVENIT în PSD, plecând din PRO România: Nu erau dintre cei care au semnat moțiunea

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 09-10-2019 11:57

Deputatul Horia Nasra, fostul preşedinte al PSD Cluj care plecase din partid la Pro România în urmă cu o săptămână, a anunţat, miercuri, pe Facebook, că revine în PSD Cluj şi că nu va vota moţiunea, la fel şi colegul său, deputatul Cornel Itu. "Nu am semnat textul moţiunii şi nu o voi vota, la fel şi colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem şi vom fi oameni de stânga şi nu putem vota această elucubraţie liberală!", a afirmat Nasra.

Liderul PRO România, Victor Ponta, a reacționat la deciziilor celor doi, pe Facebook.

Citește și: INTERDICȚIE emisă URGENT de IGPR - Polițiștii nu mai au voie să comunice pe Facebook, Snapchat și alte rețele similare

"Eu pot doar sa le ofer unor deputati PSD o sansa sa iasa din minciuna din ultima perioada, sa isi recastige o parte din curajul, respectul si demnitatea pe care le-au pierdut prin complicitatea cu oameni si actiuni injositoare / si pot sa le ofer o alternativa politica curata de centru stanga pentru viitor!

Viorica Dancila poate sa le ofere acelorasi oameni functii, bani si avantaje imediate , totul pe termen foarte scurt - in schimbul demnitatii si respectului de sine si fata de oamenii din comunitatea lor!

Alegerea le apartine acestor oameni - important este sa nu poata sa spuna niciodata ca NU au avut alternativa! Si important ca oamenii sa tina minte pana la alegerile de anul viitor cum s-au comportat reprezentantii lor!

Ps - cei doi deputati NU sunt dintre cei 237 care au semnat motiune / insa votul lor ar fi contat - in primul rand pentru ei insisi ( si pe urma pentru noi toti)!

Ps 2 - am intrat din curiozitate pe pagina de Facebook a dlui deputat Nasra sa vad ce gandesc si alti oameni despre decizia lui . Daca sunteti curiosi :"