SCENE SÂNGEROASE Un tânăr și-a ÎNJUNGHIAT părinții: A fost prins într-o oră de polițiști

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 15-10-2019 01:20
Actualizat: 15-10-2019 06:53

Un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Prahova, cunoscut cu probleme psihice, și-a înjunghiat luni ambii părinți, în urma unui conflict, după care a fugit, acesta fiind găsit de polițiști la scurt timp, transmite MEDIAFAX.

Citește și: Traian Băsescu aruncă bomba în cazul Caracal: Este și un distribuitor de fete în rețelele internaționale

Reprezentanții IPJ Prahova au declarat că scandalul a avut loc luni, pe raza localității Balta Doamnei, unde un tânăr de 27 de ani cunoscut cu probleme psihice, și-ar fi înjunghiat părinții.

„În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constat faptul că tânărul, în urma unui conflict avut cu tatăl, care a degenerat, l-ar fi înjunghiat în spate pe acesta, cu ajutorul unui cuțit, iar pe mama sa ar fi tăiat-o la o mână (posibil ușor), după care a fugit”, arată sursa citată.

Părinții sunt conștienți și au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, medicul de gardă declarând că nu le-a fost pusă viața în pericol.

„Totodată, au fost constituite echipe operative de căutare a persoanei reclamate, autorul fiind depistat la scurt timp pe raza localității. În cauză a fost deschis un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au declarat reprezentanții IPJ Prahova.

Citește și: Informații incredibile! De unde a fost extras ADN-ul Alexandrei Măceșanu

Surse judiciare au declarat că tânărul a fost prins în aproximativ o oră. La ora publicării acestei știri, el se află la sediul Poliției și se încearcă internarea lui într-o clinică de specialitate.