România-Norvegia, scor 1-0, în minutul 64: Florin Andone a trimis în transversală

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 15-10-2019 23:16

Echipa naţională de fotbal a României conduce Norvegia, scor 1-0, în meciul din grupa F de calificare la EURO 2020, care se dispută pe Arena Naţională. În minutul 64, Florin Andone putea majora avantajul tricolorilor, anunță MEDIAFAX.

La doar un minut după ce a intrat pe teren, Florin Andone putea majora avantajul României, însă a trimis în bara transversală, cu capul, după o fază confuză în careul nordicilor.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

Marea ocazie a lui Andone a venit la două minute după ce Alexandru Mitriță a deschis scorul. Fotbalistul lui New York City FC a beneficiat de o degajare greşită a portarului norvegian, a pătruns până la marginea careului advers şi a şutat în plasa norvegienilor, cu piciorul stâng.

Reuşita lui Mitriţă a venit la aproximativ 10 minute după ce tricolorii au ratat un penalty. Nicuşor Bancu a obţinut o lovitură de pedeapsă în minutul 51, după ce a fost faultat în careu, însă George Puşcaş a ratat de la punctul cu var. Atacantul lui Reading a ales să trimită pe jos, însă portarul Jarstein a respins.

Cele mai mari ocazii ale tricolorilor din prima repriză a partidei de pe Arena Naţională i-au aparţinut lui Alexandru Mitriţă. În minutul 15, Mitriţă a fost aproape de a deschide scorul la capătul unui contraatac. Fotbalistul lui New York City FC a fost lansat de Stanciu în flanc, însă şutul său a trecut pe lângă bara norvegienilor.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

Tot Mitriţă a avut o ocazie mare în minutul 45+1, când a şutat de la marginea careului, însă portarul nordicilor a respins.

De asemenea, Norvegia a avut şi ea o şansă importantă, în minutul 12. Odegaard a şutat periculos din apropierea careului, la colţul lung, însă Tătăruşanu a respins.

La meciul de pe Arena Naţională sunt prezenţi 29.854 de copii şi însoţitori, conform anunţului oficial făcut la staţia de amplificare.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipa naţională de fotbal a României evoluează împotriva Norvegiei, în runda a opta a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020.