Clubul Lazio, amendat și sancționat de UEFA cu închiderea parțială a stadionului la următorul meci din Europa League, contra lui Celtic Glasgow

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 16-10-2019 20:02

Clubul italian Lazio a fost amendat de UEFA cu 20.000 de euro și sancționat cu închiderea parțială a stadionului la următorul meci din Europa League, contra lui Celtic Glasgow, anunță MEDIAFAX.

Sancțiunile impuse de forul european vin după ce suporterii lui Lazio au fost acuzați de comportament rasist la precedenta partidă din Europa League disputată, la data de 3 octombrie, contra lui Rennes, scor 2-1.

Citește și: Cutremur în USR! Se cere demisia lui Dan Barna! Mesaje din interior

De asemenea, Lazio riscă să joace un meci cu porțile închise în cazul în care astfel de incidente vor reapărea în următorul an.

În comunicatul emis de UEFA se menționează că sectoarele 46, 47, 48 și 49 ale Stadionului Olimpic din Roma, din inelul inferior și superior, vor trebui închise, iar în zona respectivă să fie afișat un banner cu sigla UEFA și textul "#EqualGame" (n.r. - Joc egal).

Partida dintre Lazio și Celtic va avea loc joi, 7 noiembrie, de la ora 19:55, la Roma. Cele două fac parte din grupa E a Europa League, unde se află și CFR Cluj.