Jurgen Klopp a fost surprins că Ianis Hagi nu a făcut parte din echipa de start a formației Genk: 'Chiar nu mă aşteptam la asta'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 24-10-2019 17:48

Ianis Hagi a prins doar ultimele minute din meciul din Liga Campionilor, Genk - Liverpool. Antrenorul belgienilor, Felice Mazzu, l-a lăsat pe banca de rezerve pe decarul echipei naționale a României, mutare care l-a surprins și pe tehnicianul vicecampioanei Angliei, Jurgen Klopp, anunță MEDIAFAX.

Citește și: PSD reacționează după ce Orban a prezentat lista miniștrilor: ‘Rușine, PNL’

"Chiar nu mă aşteptam la asta. Cea mai grea parte a meciului a fost că Mazzu a trimis în faţă un băiat foarte înalt, un tip foarte diferit faţă de Ianis Hagi, cel pe care îl aşteptam noi. A gândit-o foarte bine antrenorul lor. Onuachu s-a folosit mult de fizic şi a câştigat multe baloane", a spus Jurgen Klopp, în cadrul conferinței de presă susținută la finalul partidei, câștigată de Liverpool cu scorul de 4-1.

Echipa de start aleasă de Felice Mazzu a fost formată din Gaetan Coucke - Maehle, Cuesta, Jhon Lucumi, Jere Uronen - Bongonda, Bryan Heynen, Sander Berge, Junya Ito - Mbwana Samatta - Paul Onuachu.

Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87, după ultimul gol marcat de Liverpool (Oxlade-Chamberlain - min. 2, 57; Sadio Mane - min. 77; Mohamed Salah - min. 87). La un minut de la intrarea jucătorului român pe teren, Genk a marcat golul de onoare, prin Odey.

Citește și: Gabriela Firea face noi precizări- Cine scapă de taxa ‘Oxigen’ .

Clasament Grupa E, după 3 etape în Liga Campionilor:

1. Napoli - 7 puncte

2. Liverpool - 6 p.

3. Salzburg - 3 p.

4. Genk - 1 punct