Teleorman: Un bărbat şi-a împuşcat vecinul cu o armă cu aer comprimat

Autor: Ionel Dancu
Publicat: 25-10-2019 11:57

Un bărbat de 31 de ani din comuna Conţeşti este cercetat de poliţişti după ce şi-a împuşcat vecinul cu o armă cu aer comprimat, pe care o deţinea în mod ilegal, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Teleorman, potrivit Agerpres.

Vezi si: CTP îl distruge pe Raed Arafat: Uitați-i capul de Nosferatu. În dreapta sunt morții, el se întoarce și se ușchește .

Potrivit sursei citate, poliţiştii de la Secţia Rurală Smârdioasa şi cei din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Teleorman au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Conţeşti, printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112, despre faptul că vecinul său a tras asupra lui cu o armă.

Ajunşi la locul incidentului, poliţiştii au constatat că un bărbat a folosit o armă cu aer comprimat pentru care se folosesc diabolouri, deţinută fără drept, rănind un localnic în vârstă de 39 de ani aflat în curtea vecină.

Poliţiştii au fost nevoiţi să-l încătuşeze pe agresor, întrucât acesta a devenit violent la sosirea echipajelor de intervenţie. Arma a fost ridicată pentru cercetări, iar agresorul este cercetat în stare de libertate, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Teleorman, Daniela Păşu.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

"Pacientul, stabil hemodinamic, prezenta o plagă hemitorace posterior drept şi a refuzat atât internarea în spital, cât şi intervenţia chirurgicală pentru a i se extrage bila, părăsind unitatea medicală", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alexandria, medicul Cristina Marcovici.

Pe numele agresorului a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de deţinere fără drept şi uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, precum şi loviri sau alte violenţe.