O femeie a fost rănită grav, după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit un cal

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 28-10-2019 11:56

O femeie de 32 ani a fost rănită grav, luni dimineaţa, după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit un cal şi a fost proiectat într-un copac de pe marginea drumului, scrie Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip, a precizat că femeia conducea un autoturism în afara oraşului Vlăhiţa, spre municipiul Miercurea Ciuc, şi a acroşat un cal, lăsat, se pare, nesupravegheat în zonă, iar apoi autoturismul a fost proiectat într-un copac. 

Pentru scoaterea şoferiţei din maşină a fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare, aceasta fiind transportată în stare gravă la Spitalul Judeţean Miercurea Ciuc.

Citește și: Incendiu la o navă aflată în reparaţii la Galați

Referentul de presă al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, Kis Edit, a precizat că femeia a fost adusă în stare critică, cu politraumatisme, a suferit un stop cardio-respirator, resuscitat la faţa locului, iar în prezent este supusă unei intervenţii chirugicale, starea sa fiind foarte gravă. 

Surse judiciare au precizat că femeia este angajată a IPJ Harghita, lucrează la un post de poliţie din zonă, dar în momentul producerii accidentului nu se afla în timpul serviciului şi conducea autoturismul personal.