Manchester United oferă 115.7 milioane de euro pentru Jadon Sancho, unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din Europa - presă

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 28-10-2019 19:08

Jadon Sancho (19 ani) este unul dintre cei mai buni tineri fotbaliști din Europa, iar echipele mari încep să se intereseze de serviciile sale, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Neașteptat! Decizia luată de Rareș Bogdan .

Potrivit presei din Anglia, Manchester United este cea mai insistentă și deja au fost demarate discuțiile interne, cu privire la suma pe care conducerea este dispusă să o ofere. Gruparea din Premier League pare că este gata să le propună celor de la Borrusia Dortmund, actuala echipă a mijlocașului, până la 115.7 milioane de euro. Jadon Sancho a devenit unul dintre cei mai promiţători fotbalişti din ultimii ani. Extrema dreaptă a fost transferată de Borussia Dortmund, în 2017, de la Manchester City, pentru doar şapte milioane de lire sterline. Ulterior, englezul a impresionat în Germania, reuşind 18 goluri şi 30 de pase decisive în 68 de partide.

Citește și: Victor Ponta reacționează după decizia privind votul pentru Guvernul Orban: E blat între PSD și PNL

Performanţele sale i-au adus convocarea la naţionala de seniori a Angliei, pentru care are deja 10 apariţii, două goluri şi trei pase decisive. De asemenea, cota de piaţă a lui Sancho, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, a ajuns la 100 de milioane de euro.