Lucian Bode, ministrul propus la Transporturi, susține că ultima dată a mers cu trenul în 2008

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 30-10-2019 19:27

Lucian Bode, propunerea de ministru al Transporturilor, a afirmat, întrebat când a mers ultima dată cu trenul, că acest lucru s-a întâmplat în urmă cu zece ani și că folosea acest mijloc de transport în perioada 2005-2008. Acesta a spus că ultima dată, de la București la Zalău a făcut 11 ore, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Olguța Vasilescu reacționează după ce Cozmin Gușă a intrat în PSD:’Nu mă simt confortabil’

„Ultima dată cu trenul am fost.... Sau perioada în care am mers foarte mult cu trenul era perioada 2005-2008, atunci veneam foarte des la București doar cu trenul.”, a afirmat Lucian Bode, miercuri, în urma audierii sale în comisiile de specialitate.

Chestionat despre situația traficului de pe Valea Prahovei, acesta a afirmat că a fost în urmă cu o săptămână și a parcurs drumul București - Zalău în 11 ore.

Lucian Bode, propus la Ministerul Transporturilor în Guvernul Orban, a primit aviz favorabil, miercuri, în comisiile de specialitate ale Parlamentului.

A primit în comisiile reunite de transporturi 31 de voturi „pentru”, un vot „împotrivă” și 10 abțineri.

Citește și: Florin Cîțu a făcut declarații- Ce se va întâmpla cu majorarea pensiilor

El a declarat miercuri, în cadrul audierilor, că îşi va asuma proiectele aflate în desfăşurare şi continuarea investiţiilor în limita programului de guvernare de un an de zile.