INCREDIBIL Un fost judecător se sustrage anchetei SIIJ pe motiv că și-a pierdut apetitul sexual

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 31-10-2019 11:17

Informații incredibile în cazul fostului judecător Ion Todoran. Acesta se sustrage unei anchete deschise de Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție folosind scutiri medicale care arată că a fost internat. Printre 'bolile' de care acesta a suferit se numără un deranjament stomacal, dar și lipsa apetitului sexual, potrivit România TV.

Citește și: Mesajul SURPRIZĂ transmis de Dan Voiculescu după ce Realitatea TV a rămas fără LICENȚĂ

"Tot la aflarea veștii că traficul lui de influență și averea ilicită îi sunt cercetate, suspectul Ion-Tudoran s-ar mai fi tratat la Psihiatrie și pentru lipsa unor vitamine pentru că își pierduse pofta de mâncare. Medicii psihiatri de la Spitalul Obregia l-au tratat cu aspirină si SMECTA.

După externare, ar fi trebuit sa mearga la inceputul saptamanii la audieri, însă nu a facut-o. S-a internat, contra cost la Sanatoriul de Nevroze Predeal. Deși se pare că medicii din București, de la Obregia, nu ar mai fi recomandat ca fiind necesară o nouă internare, Ion-Tudoran s-a programat din timp și și-a rezervat un loc de lux în la sanatoriu de la Predeal. Acolo plateste 60 de lei/zi pentru o cameră de hotel, cu tv, grup sanitar propriu și terasă", anunță sursa citată.