Un bărbat a fost reținut, fiind bănuit că se afla la volanul mașinii urmărite de polițiști în Ploiești

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 03-11-2019 17:39

Un bărbat de 40 de ani a fost reținut, duminică, fiind bănuit că se afla la volanul mașinii urmărite de polițiști în Ploiești. În timpul urmăririi, bărbatul, care nu are permis de conducere, a accidentat două mașini parcate, scrie Mediafax.

Potrivit IPJ Prahova, bărbatul de 40 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. „În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că la volanul autoturismului implicat în eveniment s-ar fi aflat un ploieștean în vârstă de 40 de ani, care nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie”, a transmis Poliția Prahova.

Citește și: Sorina Pintea, despre femeia cu arsuri grave din Olt: Medicii din Brașov și Iași și-au făcut treaba

Incidentul s-a petrecut duminică dimineața, când un echipaj de poliție rutieră a încercat să oprească o mașină care circula pe o stradă din Ploiești. Șoferul însă nu a oprit la semnalele polițiștilor, astfel că aceștia au pornit în urmărirea lui.

În timpul urmăririi, acesta a derapat și a lovit două mașini parcate. Toate cele trei persoane care se aflau în mașină au fugit, două dintre ele fiind prinse de polițiști. Printre acestea nu se afla însă cel care a condus mașina.

Ulterior, la sediul Poliției s-a prezintat o femeie de 41 de ani, împreună cu soțul său, în vârstă de 40 de ani, iar oamenii legii au stabilit că acesta ar fi condus autoturismul.