Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, despre CFR în Europa League: 'Rennes e favorită, Celtic e favorită, Lazio e favorită'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 06-11-2019 19:18

Dan Petrescu, antrenorul campioanei României, a fost pesimist în ceea ce privește șansele echipei pregătită de el, CFR Cluj, să se califice în primăvara europeană, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Ultimă oră! Decizii cruciale luate de Banca Națională, după instalarea Guvernului Orban

Joi, 7 noiembrie, de la ora 19:55, ardelenii așteaptă gruparea Rennes, pe teren propriu, dar tehnicianul CFR-ului îi consideră pe francezi favoriți. În partida tur, jucată la Rennes, clujenii s-au impus la limită, scor 1-0.

"Dacă vom bate, vom avea tot şansa a treia. Lazio, dacă o va bate pe Celtic, nu e nicio difierenţă. Noi trebuie să jucăm după aia la Lazio, unde e greu de câştigat, şi utimul meci acasă cu Celtic, care pierde foarte greu meciuri.

Noi suntem în urmă cu vreo 40 de milioane faţă de oricare altă echipă cu care jucăm. Rafinha, extrema dreaptă a lui Rennes, a costat 25 de milioane. Bugetul echipei pe 2 ani jumate, ca să nu zic trei. Când jucăm cu Clinceni,suntem favoriţi cerţi, dar cu Rennes, Rennes e favorită, Celtic e favorită, Lazio e favorită.

Bugetul vorbeşte în fotbal, restul e vrăjeală! Noi suntem în urma lui Rennes, a lui Lazio, a lui Celtic şi în urma tuturor", a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Citește și: EXCLUSIV Avem toate contractele cu fonduri europene ale lui Dan Barna! Partener în proiecte de peste 20 de milioane de euro

Grupa E - Clasament, după 3 etape:

1. Celtic Glasgow - 7 puncte

2. CFR Cluj - 6 puncte

3. Lazio - 3 puncte

4. Rennes - un punct

Grupa E - Program

Etapa a 4-a, 7 noiembrie, de la ora 19:55:

Lazio - Celtic Glasgow

CFR Cluj - Rennes

Etapa a 5-a, 28 noiembrie, de la ora 22:00:

Lazio - CFR Cluj

Celtic Glasgow - Rennes

Etapa a 6-a, 12 decembrie, de la ora 19:55:

Rennes - Lazio

CFR Cluj - Celtic Glasgow