Un tânăr a fost prins drogat la volan. Un cuțit și droguri au fost găsite în mașina lui

Autor: Roxana Ghiorghian
Publicat: 07-11-2019 13:05

Un tânăr de 24 de ani din Botoșani, care a amenințat cu bătaia un bărbat și apoi s-a urcat drogat la volan, a fost prins de polițiști. În autoturismul lui au fost găsite un cuțit, un cântar, un dispozitiv de mărunțit și țigări făcute manual, scrie Mediafax.

Potrivit IPJ Botoșani, un bărbat i-a anunțat miercuri pe polițiști că, în timp ce era acasă, a fost amenințat cu bătaia de către un cunoscut în vârstă de 24 de ani, care apoi a plecat cu o mașină.

Tânărul a fost oprit în trafic, iar în mașina sa au fost găsite un cuțit, un cântar electric de mici dimensiuni, un dispozitiv pentru mărunţit, precum şi două ţigări cu o substanţă vegetală.

Citește și: Trei persoane au fost spulberate de o mașină, în stația de tramvai

La testarea lui pentru consum de alcool rezultatul a fost negativ, însă la testarea cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv la cannabis și a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Polițiștii au stabilit că tânărul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de mașini.

El a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, ameninţare, violare de domiciliu şi deţinerea de droguri de risc fără drept, pentru consum propriu.