PNL verifică 'prăpădul' lăsat de PSD: Controale la Casa de Comerț Unirea

Autor: Mihai Cistelican
Publicat: 08-11-2019 06:57
Actualizat: 08-11-2019 07:53

Ministrul Agriculturii Adrian Oros a dispus Corpului de control al ministrului efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activităţi a Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea S.A. după ce i-au fost semnalate probleme în privinţa cheltuielilor bugetului, potrivitit unui comunicat, relatează Mediafax.

Citește și: Alarmant! Probleme mari pentru cei care suferă accidente vasculare sau un infarct: 'Nu este normal ca în România să avem această situaţie'

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Adrian Oros a avut o întâlnire cu membrii Consiliului de Administraţie al Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea S.A., ca urmare a solicitării acestora, în data de 7 noiembrie 2019.

Sorin Minea, George Sava, Florentin Bercu, Mircea Coşea au semnalat grave probleme privind modul de cheltuire a bugetului alocat Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea.

Ministrul a dispus Corpului de control al ministrului efectuarea unei verificări de fond asupra întregii activităţi a Casei de Comerţ pentru produse agroalimentare Unirea.

Această situaţie de fapt nu va influenţa sub nicio forma determinarea noii conduceri a Ministerului de a face politici publice prin care să consolideze poziţia fermierilor pe lanţul de aprovizionare cu produse agroalimentare româneşti şi sănătoase, mai anunţă ministerul în comunicat.