Ambasadorul SUA preia mesajul lui Klaus Iohannis - Ce îi îndeamnă pe români

Autor: Alexandra Cruceru, Redactor
Publicat: 08-11-2019 14:43

Ambasada Statelor Unite la Bucureşti a publicat online, vineri, o înregistrare video în care ambasadorul Hans Klemm citeşte în limba engleză un fragment din povestea „Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte”.

„Cititul este foarte important pentru mine şi încerc să găsesc timp zilnic, indiferent cât de ocupat sunt, să citesc, să învăţ şi să mă relaxez”, a afirmat Klemm.

Ministrul Sănătății începe în forță după preluarea mandatului: solicită un control de urgență la Spitalul Județean Brăila după ce o tânără de 19 ani a murit

El a citit un fragment din poveste şi a încheiat: „Vă încurajez să citiţi această poveste. Sunt atât de multe lucruri de învăţat din poveşti simple”.

Luna trecută, Klaus Iohannis i-a invitat pe români să citească mai mult.

„Lumea aparține celor care citesc, pentru că atunci când citești o carte e ca și cum ai ține un vis între palme. Noi, românii, însă, nu citim destul. Așa că vă invit să alegeți o carte pe care o îndrăgiți, să citiți o pagină și să nominalizați un prieten, un coleg sau chiar întreaga familie să facă la fel. Folosiți #timpulsăcitim și hai să readucem România printre marile culturi ale Europei, cele care citesc”, se arată în postarea de pe Facebook a preşedintelui.