Dăncilă, ATAC la Iohannis: 'Să se uite cine a condus România în ultimii 30 de ani'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 11-11-2019 01:42
Actualizat: 11-11-2019 07:03

Viorica Dăncilă îi transmite contracandidatului său Klaus Iohannis să se uite cu atenție la cine a condus România în ultimii 30 de ani și îi cere să vină cu un mesaj clar despre ce va face pentru români, nu mesaje împotriva PSD, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Viorica Dăncilă a VOTAT deodată cu Ludovic Orban: Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii și a austerității

"Cred că domnul Iohannis trebuie să se uite cine a condus România în 30 de ani, că nu a fost numai PSD, a fost și PNL și dacă Iohannis vrea să informze în mod corect să ia și cum a fost guvernarea fiecărui partid. Așa cred că trebuie văzut acest lucru. Cred că dl Iohannis trebuie să facă referire la 5 ani de mandat a domniei sale, pentru că a fost președinte și trebuie să dea socoteală cu ce a făcut, cum și eu voi spune ce am făcut într-un an și 9 luni de mandat", a declarat Viorica Dăncilă, la emisiunea "Gândurile lui Cristoiu".

"Cred că cei care ocupăm funcții publice, trebuie să facem un bilanț și apoi să judecăm pe alții. Cred că e important să spună ce vrea să facă pentru că l-am văzut atacând PSD, dar nu să spună ce vrea să facă pentru români. Vreau ca electoratul care a votat Diaconu și alți candidați să ni se alăture", a mai spus Dăncilă.

Citește și: Noua Zeelandă, prima țară în care procesul electoral s-a ÎNCHEIAT! 191 de români au votat în secţia din Auckland

Klaus Iohannis, cotat de sondaje pe primul loc în cadrul primului tur al alegerilor prezidențiale, a afirmat că rezultatul votului arată că românii au învins PSD.

"Dragi români, victorie. Am reușit să învingem PSD-ul mai mult decât oricând în ultimii 30 de ani. Niciodată românii nu au votat atât de mult și atât de clar împotriva PSD-ului și acest lucru pentru România înseamnă un pas enorm înainte" a spus Iohannis, după închiderea urnelor.