Mesaj de FORȚĂ pentru teleormăneni al deputatei PSD Violeta Răduț: Fără noi, Dumnezeu s-ar plictisi

Autor: Loredana Codruț
Publicat: 12-11-2019 14:46

Atacat din ce în ce mai des de USR sau #rezist ca fiind județul lui Dragnea, județul teleorman e apărat de deputata PSD Violeta Răduț, care o spune clar, citând din Marin Preda: fără teleormăneni, Dumnezeu s-ar plictisi.

"Fără noi, Dumnezeu s-ar plictisi”, spunea Marin Preda, teleormăneanul a cărui genialitate e dificil, dacă nu imposibil, de contestat. Și avea dreptate. Probabil că acum, în aceste zile, Dumnezeu nu s-ar distra, ci s-ar minuna, văzând cum românii se insultă între ei, din motive pur și simplu electorale. De ceva vreme, se derulează o campanie furibundă la adresa teleormănenilor: aceștia sunt catalogați ca fiind proști din simplul motiv că aleg să voteze PSD. De ce un drept pe care românii l-au câștigat cu greu și pentru care au luptat, acela de a avea libertatea de a alege, a ajuns să determine ură și jigniri de neînțeles, doar pentru că un român are altă opțiune electorală în comparație cu alt român?
Nu voi enumera numele oamenilor din Teleorman care ne-au făcut întotdeauna mândri de aceste locuri. Ei sunt mulți și arhicunoscuți.
Nu voi încerca nici să demontez aceste acuzații absurde. Nu are rost…
Voi spune doar atât: sunt din Teleorman și sunt mândră de asta!", scrie pe Facebook deputata PSD Violeta Răduț.