Ionel Dancă: 'Prefectul din Vaslui a fost eliberat din funcție, la cerere. Probabil în urma rezultatelor de la alegeri'

Autor: Remus Vlad, Redactor
Publicat: 13-11-2019 17:31

Ionel Dacă a anunțat, miercuri, că Executivul a adoptat o hotărâre de Guvern pentru eliberarea din funcție, la cerere, a prefectului din Vaslui. Șeful Cancelariei primului-ministru a afirmat că cel mai probabil a cerut eliberarea din funcție în urma rezultatelor slabe la alegerile prezidențiale, anunță MEDIAFAX.

Citește și: PNL face dezvăluiri- Viorica Dancilă a mințit: ‘Ii reamintesc doamnei Dăncilă că falsul în declarații este o infracțiune’

"A fost adoptată hotărârea de Guvern privind eliberarea din funcție, la cerere, a prefectului din județul Vaslui, probabil în urma rezultatelor proaste obținute pentru candidatul PSD Dăncilă, în județul Vaslui", a spus Ionel Dancă.

Întrebat de ce a tras o astfel de concluzie politică, în calitate de șef al Cancelariei primului-ministru, Ionel Dancă a explicat: "Este o eliberare la cerere și este o constatare pur personală. În județul Vaslui rezultatele la alegerile prezidențiale din primul tur, pentru prima dată, câștigă candidatul dreptei, candiatul PNL Klaus Iohannis".